Over SitesbySimon

Ons web expertise team

Ontdek ons web expertise team, gespecialiseerd in WordPress zetten wij ons in voor het bouwen van uw digitale succes. Met sterke connecties in de digitale marketingwereld, brengen wij uw online aanwezigheid naar een hoger niveau. Maak kennis met de experts die uw digitale dromen realiseren.

Hoe gaan wij te werk?

Onze Werkwijze: inzet van SitesbySimon

In het hart van Sites by Simon staat ons web expertise team, met een rijke ervaring in het gebruik van WordPress en het op maat maken van websites. Onze aanpak begint bij het luisteren naar uw wensen; elk project is een unieke uitdaging die wij met open armen aannemen. We bouwen voort op uw visie, en doorlopen samen het creatieve proces, waarbij uw feedback essentieel is. Ons team past zich aan uw behoeften aan, en voert nauwkeurige aanpassingen uit tot u tevreden bent. Zo garanderen we dat u niet alleen blij bent met het resultaat, maar er ook trots op kunt zijn.

Onze normen en waarden

1

Toewijding aan Kwaliteit

Bij Sites by Simon staat kwaliteit voorop, niet als een extraatje, maar als de basis van ons werk. Ons web expertise team, zorgt ervoor dat elke website die we bouwen zowel mooi als functioneel is. We nemen de tijd om elk detail te perfectioneren, van de gebruiksvriendelijkheid tot de technische prestaties. Voor ons gaat het erom dat wat we opleveren, niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze overtreft. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.

2

Klantgerichtheid

Klanttevredenheid staat centraal in onze filosofie bij Sites by Simon. Ons toegewijde web expertise team werkt nauw samen met elke klant, luistert naar hun specifieke behoeften en visies, en vertaalt deze in op maat gemaakte weboplossingen. Wij geloven in het bouwen van langdurige relaties, waarbij we ons aanpassen en evolueren om aan de veranderende eisen van onze klanten te voldoen. Uw succesverhaal is onze grootste motivatie.

3

Innovatie en Groei

Innovatie is de drijvende kracht achter Sites by Simon. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en methoden om onze webdiensten te verbeteren. We streven ernaar om niet alleen met de tijd mee te gaan, maar ook om trends te zetten in de digitale wereld. Onze focus ligt op het helpen van onze klanten om te groeien en te bloeien in het digitale tijdperk, door hen te voorzien van toonaangevende weboplossingen die hun online potentieel maximaliseren.

Onze Klanten

Website gemaakt voor CafeKramer

Martijn

Wij waren opzoek naar een partij die voor ons een nieuwe website kon bouwen. Ons doel was om een website te bouwen met een betere uitstraling, layout en een contactformulier die de optie biedt om een aanvraag te doen voor het huren van een ruimte in het café. Simon heeft onze wensen goed begrepen en stelt zich flexibel op. Hierdoor konden we snel schakelen en hadden we binnen afzienbare tijd een mooie website. Ik raad sites by simon dan ook zeker aan bij andere bedrijven die opzoek zijn naar een professionele websitebouwer.

Website gemaakt voor uw-architect

Michael

En dan, wil je een nieuwe website voor uw-architect.nl. Samen met Jacqueline Dubbink, huizen-fotograaf voor het FD, een zestal woningen in beeld gebracht. Daarna met Tijn Louter, toen nog student aan het Mediacollege, een nieuw verfrissend logo gemaakt. Met deze bouwstenen heeft Simon van Rens een nieuwe website ontwikkeld. Het beste idee bleek uiteindelijk een simpele en heldere opzet; korte titels, projectomschrijving, schetsen, de foto’s, plus video met analyse van het ontwerp. Website kent links naar diverse (sociale) mediakanalen. Simon denkt mee, is rustig, heeft verstand van zaken, en laat zich uitdagen. De website is een uitnodiging voor nieuwe klanten, voor nieuwe projecten.

Website onderhoud voor Ouder-Amstel-Energie

Niek

We hebben het website onderhoud uitbesteedt bij Sites by Simon en zijn hier tot op heden nog erg blij mee. Als er iets nieuws moet worden toegevoegd, iets veranderd moet worden of er iets niet werkt kan dit altijd binnen de dag worden opgelost. Zo blijft de site altijd up-to-date en zijn er geen problemen voor ons. Wij raden sites by simon dan ook zeker aan voor de goedkope websites onderhoud!

Online succes

Uw online bekendheid verbeteren?

Of het nou een website laten maken is, of mooie nieuwe foto’s voor uw bedrijf, of het bijhouden van uw social media: wij als web expertise team doen het graag voor u! Laten we samen kijken hoe we u online kunnen helpen!