Website onderhoud

In onze snel evoluerende digitale wereld is het essentieel dat uw website niet alleen vandaag functioneert, maar ook afgestemd blijft op de toekomstige eisen. Bij Sites by Simon begrijpen we dit belang en bieden daarom een toegewijde website onderhoudsservice aan, gericht op het behoud en de verbetering van uw online platform.

Waarom onderhoud belangrijk is

Een goed onderhouden website is de sleutel tot het behouden van een sterke online aanwezigheid. Onze website onderhoudsservice zorgt ervoor dat uw site veilig, up-to-date en operationeel blijft. Dit omvat reguliere updates, beveiligingscontroles en prestatieoptimalisatie, die allemaal cruciaal zijn voor het bieden van een uitstekende gebruikerservaring en het behouden van een goede zoekmachine ranking.

Beveiliging als prioriteit

Veiligheid staat bij ons voorop. In het licht van toenemende cyberdreigingen, zorgen wij ervoor dat uw website beschermd is met de nieuwste beveiligingsmaatregelen. Onze onderhoudsservice omvat regelmatige beveiligingsupdates en back-ups, waardoor de integriteit van uw website en de veiligheid van uw bezoekers gewaarborgd blijven.

Prestatie en gebruiksvriendelijkheid

Naast beveiliging, richten we ons ook op het verbeteren van de prestaties en gebruiksvriendelijkheid van uw website. Dit houdt in dat we zorgen voor snelle laadtijden, een efficiënte navigatiestructuur en een mobielvriendelijk ontwerp, wat allemaal bijdraagt aan een positievere interactie met uw bezoekers en een verhoogde conversieratio.

Een zorgeloze digitale ervaring

Door te kiezen voor onze website onderhoudsservice, kunt u zich focussen op uw bedrijf, wetende dat uw online platform in goede handen is. We bieden regelmatige updates en rapporten, zodat u altijd op de hoogte bent van de status en prestaties van uw website. Laat Sites by Simon uw zorgen wegnemen en zorg dragen voor uw digitale aanwezigheid.

Tarieven website onderhoud

Prijzen zijn exclusief btw. Het “Onderhouden” pakket gaat om het up-to-date houden van de site en zorgen dat het blijft staan. Met het “Aanpassen” pakket zorgen wij ook voor aanpassingen die u wilt doen op uw site, of plaatsen wij nieuwe content die u heeft. Als u graag iets kleins voor een keer wil aanpassen kunnen we altijd kijken wat we voor u kunnen doen en welk tarief daar het best bij past. Stuur ons een mailtje met uw wensen en/of vragen!

Onderhouden

Updates / Onderhoud
14
99 Maand
  • Updaten
  • Onderhoud
  • Plugin updates

Aanpassen

Onderhoud - updates - aanpassingen
29
99 Maand
  • + Onderhouden
  • Aanpassingen
  • Nieuwe content plaatsen
Populair