Website laten maken

In de huidige digitale tijdperk is een online aanwezigheid onmisbaar voor elk bedrijf. Bij Sites by Simon begrijpen we dit, en daarom bieden we de dienst ‘WordPress website laten maken’ aan, specifiek gericht op het creëren van op maat gemaakte, responsieve websites die bedrijven helpen groeien en bloeien.

De kracht van WordPress

Als u ervoor kiest om een WordPress website te laten maken door ons team, investeert u in meer dan alleen een website. U investeert in een digitaal platform dat volledig is afgestemd op uw zakelijke behoeften en doelen. WordPress, als ’s werelds meest populaire contentmanagementsysteem, biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor wij in staat zijn om unieke, functionele en esthetisch aantrekkelijke websites te ontwerpen en te ontwikkelen.

Responsiviteit en mobiel gebruik

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor een WordPress website laten maken, is de responsiviteit. In een tijd waarin internetgebruik via mobiele apparaten steeds gebruikelijker wordt, zorgen wij ervoor dat uw website er op elk apparaat perfect uitziet en functioneert. Dit betekent niet alleen een verbeterde gebruikerservaring, maar ook een betere positie in zoekmachineresultaten, aangezien zoekmachines zoals Google mobielvriendelijke websites belonen.

SEO-vriendelijk

Bij het ontwikkelen van uw WordPress website, denken wij ook aan SEO (zoekmachineoptimalisatie). Een WordPress website laten maken bij Sites by Simon betekent dat uw site geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines vanaf de basis. Dit houdt in dat uw website niet alleen aantrekkelijk is voor bezoekers, maar ook gemakkelijk te vinden is via zoekmachines, wat essentieel is voor het aantrekken van meer verkeer en uiteindelijk het genereren van meer leads en verkoop.

Integratie en functionaliteit

Bovendien, als u ervoor kiest om een WordPress website te laten maken, profiteert u van de gemakkelijke integratie van diverse functionaliteiten, zoals e-commerce mogelijkheden, contactformulieren, sociale media integraties en meer. Dit alles draagt bij aan een krachtige online aanwezigheid die de groei van uw bedrijf ondersteunt.

Conclusie: Een toekomstbestendige investering

Kortom, door te kiezen voor een WordPress website laten maken bij Sites by Simon, kiest u voor een toekomstbestendige, gebruiksvriendelijke en volledig aanpasbare website die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aan uw zakelijke behoeften voldoet. Wij werken samen met u om ervoor te zorgen dat uw online aanwezigheid de essentie van uw merk weerspiegelt en u helpt uw bedrijfsdoelen te bereiken.

Tarieven website laten maken

Prijzen zijn exclusief btw. Heeft u andere wensen voor het maken van uw website, of wilt u misschien een deel van uw website laten maken/verbeteren? Dan zijn de prijzen onderhandelbaar en kunnen we kijken wat voor u de beste optie is en welk tarief daar bij past. Stuur ons een mailtje met uw wensen en/of vragen!

Simpel

1 pagina
549
99
  • 1 pagina
  • Gratis foto's
  • Wordpress CMS

Pro

5-6 Pagina's
899
99
  • + Simpel
  • 5-6 pagina's
  • Forms
Populair

Maatwerk

Meerdere pagina's
1499
99
  • + Standaard
  • Content
  • Webshop?