Social Media Management

In een wereld waar digitale interacties centraal staan, biedt Sites by Simon u Social Media Management om uw merk in de spotlight te zetten op platforms zoals Instagram, LinkedIn, en andere sociale netwerken.

Het versterken van uw merk op sociale platforms

Social media platforms zijn de nieuwe marktplaatsen en ontmoetingsplekken. Onze diensten omvatten het creëren en beheren van content op Instagram, waar visuele storytelling koning is, en LinkedIn, waar professionele netwerken en bedrijfscommunicatie centraal staan. Daarnaast richten we ons op andere relevante platforms, afgestemd op waar uw doelgroep zich bevindt.

Strategieën op maat voor elk platform

Elk social media platform vereist een unieke benadering. Daarom ontwikkelen we strategieën op maat die passen bij de aard en het publiek van elk platform. Van boeiende Instagram posts tot invloedrijke LinkedIn artikelen, we zorgen ervoor dat uw content resonantie vindt bij uw publiek.

Betrokkenheid en groei stimuleren

Bovendien draait effectief social media management om het stimuleren van betrokkenheid en het opbouwen van een trouwe volgersbasis. Onze aanpak is gericht op het creëren van interactieve en aantrekkelijke content die conversaties aangaat en uw merkbeleving versterkt.

Een holistische aanpak van social media

Tot slot, ons Social Media Management is meer dan alleen het plaatsen van content. Het is een holistische strategie die zich richt op het versterken van uw merkidentiteit, het uitbreiden van uw digitale voetafdruk en het bouwen van betekenisvolle connecties met uw publiek.

Tarieven Social Media Management

Prijzen zijn exclusief btw. Even goede content maken voor de komende tijd? Dan kunt u bij ons goed terecht! Wij filmen en maken foto’s van hoge kwaliteit. Wilt u nou alles uit handen geven en ons de socials laten beheren kan dat natuurlijk ook! Wij posten 3 keer per week op uw instagram en LinkedIn. Als u andere vragen of wensen heeft, stuur ons gerust een mailtje!

Social Media Posts

Content maken voor uw social media
99
99
  • 10 foto's
  • 5 video's
  • Ready-to-Post posts

Managen Social Media

Uw social media uit handen geven
249
99 Month
  • 3 posts per week
  • LinkedIn & Instagram
  • Boeiende content
Populair