SEO

In de hedendaagse online wereld, waar zichtbaarheid alles is, zijn onze SEO optimalisatie diensten bij Sites by Simon ontworpen om uw website te laten uitblinken in zoekmachine resultaten.

Optimalisatie van websiteinfrastructuur

Allereerst richten we ons op de technische kant van uw website. De optimalisatie van de websiteinfrastructuur omvat het verbeteren van de snelheid, het verzekeren van mobiele responsiviteit en het garanderen van een heldere site-architectuur. Deze verbeteringen maken uw site niet alleen gebruiksvriendelijker, maar ook gemakkelijker te indexeren door zoekmachines.

Creatie van waardevolle content

Vervolgens is de creatie van waardevolle content een essentieel onderdeel van onze SEO optimalisatie diensten. Wij produceren relevante en informatieve inhoud die aansluit bij de zoekintenties van uw doelgroep. Door trefwoorden strategisch te plaatsen, verbeteren we zowel de relevantie als de zichtbaarheid van uw website.

Opbouwen van online autoriteit

Daarnaast leggen we de focus op het opbouwen van online autoriteit. Dit bereiken we door het verkrijgen van hoogwaardige backlinks van gerespecteerde en relevante websites. Een sterke backlinkportfolio is een duidelijk signaal aan zoekmachines dat uw site een betrouwbare bron van informatie is.

Een holistische aanpak

Tot slot, door deze elementen te combineren in onze SEO optimalisatie diensten, zorgen we ervoor dat uw website niet alleen gevonden wordt, maar ook uitgroeit tot een autoriteit in uw niche. Onze aanpak is uniek en op maat gemaakt voor uw bedrijf, wat zorgt voor meetbaar succes in uw online aanwezigheid.

Tarieven SEO diensten

Onze prijzen zijn transparant en exclusief btw. Met het ‘Techniek SEO pakket’ garanderen we dat uw website uitstekend presteert op alle apparaten – van laptops tot mobiele telefoons en tablets. Dit pakket omvat snelle laadtijden en geavanceerde beveiliging om uw site te beschermen. Daarnaast biedt ons ‘Content SEO Pakket’ relevante en boeiende blogs en teksten, speciaal afgestemd op uw website. Het ‘Autoriteit Pakket’ omvat een complete service, met inbegrip van essentiële linkbuilding, om de zichtbaarheid en reputatie van uw website te verhogen. Heeft u vragen over onze pakketten? Stuur ons gerust een e-mail met uw specifieke wensen of vragen!

Techniek SEO

On-page SEO
149
99
  • Veiligheid
  • Responsiviteit
  • Snelheid

Content SEO

Relevantie op uw site
249
99
  • + Techniek SEO
  • Blogs / Teksten
  • Relevantie
Populair

Autoriteit

Backlinks naar uw website
???
  • + Content
  • Linkbuilding
  • Relevante links