Copywriting

In de competitieve digitale markt van vandaag is de kracht van woorden onmiskenbaar. Bij Sites by Simon bieden we professionele copywriting diensten aan, ontworpen om uw merkverhaal te vertellen op een manier die resoneert met uw doelgroep.

De kracht van woorden

Goede copywriting gaat over meer dan alleen het schrijven van tekst; het gaat om het creëren van boeiende, overtuigende en waardevolle content die uw merkidentiteit versterkt en uw doelgroep aanspreekt. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van content die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook SEO-geoptimaliseerd, om ervoor te zorgen dat uw website goed scoort in zoekmachineresultaten.

SEO-geoptimaliseerde content

Een essentieel onderdeel van onze copywriting diensten is de focus op SEO. Door het integreren van relevante trefwoorden op een natuurlijke en leesbare manier, verhogen we de zichtbaarheid van uw website in zoekmachines, wat leidt tot meer verkeer en uiteindelijk tot hogere conversieratio’s.

Aangepast aan uw behoeften

Onze benadering van copywriting is volledig op maat gemaakt. We luisteren naar uw behoeften, begrijpen uw merkpersoonlijkheid en doelgroep, en creëren content die spreekt met uw stem. Of het nu gaat om website content, blogartikelen, productbeschrijvingen of persberichten, wij leveren teksten die een blijvende indruk achterlaten.

Een partner in uw marketingstrategie

Kortom, onze professionele copywriting diensten zijn meer dan alleen het schrijven van tekst – het is een cruciaal onderdeel van uw algehele marketingstrategie. Door samen te werken met Sites by Simon, verzekert u zich van content die niet alleen boeiend en overtuigend is, maar ook bijdraagt aan uw online succes.

Tarieven Copywriting

Prijzen zijn exclusief btw. Wij helpen u graag met schrijven van teksten voor wat dan ook: van blog tot productomschrijving! Voor meerdere teksten kunnen we altijd kijken naar wat een passend tarief is. Voor het “Website Content” pakket optimaliseren wij uw content op de website en zorgen we dat alles SEO in orde is.

Per Tekst

Betalen per tekst
19
99
  • 400-600 woorden
  • SEO geoptimaliseerd
  • Uw Anchors in tekst

Website Content

Website content SEO optimaliseren
99
99
  • SEO optimaliseren
  • Teksten verbeteren
  • Naar uw SEO wensen