E-Mail Marketing

In het digitale tijdperk is email marketing een krachtig hulpmiddel voor bedrijven om hun publiek direct te bereiken. Bij Sites by Simon zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve email marketing strategieën, die uw merk helpen om op te vallen in de overvolle inboxen van uw klanten.

Het belang van email marketing

Email marketing is niet alleen een manier om uw berichten te verspreiden; het is een essentiële tactiek om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Onze strategieën zijn ontworpen om uw doelgroep aan te spreken met gepersonaliseerde en relevante content die de betrokkenheid verhoogt en loyaliteit opbouwt.

Personalisatie en segmentatie

Een sleutel tot succes in email marketing is personalisatie. Wij geloven in het creëren van op maat gemaakte campagnes die aansluiten bij de interesses en behoeften van uw doelgroep. Door segmentatie kunnen we gerichte berichten versturen die resulteren in hogere open- en klikpercentages.

Meten en optimaliseren

Naast het ontwerpen van campagnes, ligt de kracht van onze email marketing in het constant meten en optimaliseren van resultaten. We gebruiken geavanceerde analytics om het succes van elke campagne te beoordelen en voortdurend te verbeteren, zodat u het meeste uit uw investering haalt.

Een lange termijn strategie

Tot slot, onze effectieve email marketing strategieën zijn meer dan alleen het versturen van emails; het is een lange termijn strategie om duurzame relaties met uw klanten op te bouwen en uw merk te versterken. Laat Sites by Simon u helpen om uw email marketing naar een hoger niveau te tillen.

Tarieven E-Mail Marketing

Prijzen zijn exclusief btw. Verstuurt u momenteel e-mails naar uw potentiële klanten maar converteert het nog niet naar wens? Laat ons uw e-mail bekijken en verbeteren! We zorgen voor pakkende content (gebaseerd op uw publiek) en gebruikende pakkende visuals in een strak design. Wilt u dit per week/maand, doen wij dit graag voor u! Stuur ons een mailtje met uw wensen en/of vragen!

Huidige E-Mail

Verbeteren van uw huidige template
49
99
  • SEO geoptimaliseerd
  • Pakkende visuals
  • Huisstijl design

Periodieke E-Mail

Uw periodieke email verzenden
99
99 Maand
  • SEO geoptimaliseerd
  • Pakkende content
  • Nieuwe designs